Aava Kotisivupalvelu

Psyykkinen valmennus elämäntapamuutoksessa

Pysyvät elämäntapamuutokset tapahtuvat oman itsensä hyväksynnän kautta ja ovat seurausta itselle tärkeiden asioiden toteuttamisesta. Itseinhosta lähtevä muutos on harvoin pysyvä. Kuinka moni laihduttaja onkaan seisonut peilin edessä ja moittinut itseään luvaten aloittaa uuden ruokavalion seuraavana päivänä? Kuinka monta kertaa viikon jälkeen hän on sortunut uudestaan herkuttelemaan moittien jälleen itseään huonosta itsekurista? Seurauksena on usein ollut kilojen lisääntyminen sekä itsetunnon ja mielialan heikentyminen.

Elämäntapamuutoksen yhteydessä pohdimme seuraavia asioita: Mitä asioita on yhteydessä muutoksen tarpeeseen? Muutos tapahtuu omien tekojen kautta. Teemme koko ajan valintoja. Ovatko valintasi omaa hyvinvointiasi tukevia ja sopusoinnussa itsellesi tärkeiden asioiden kanssa?

Psyykkisen valmennuksen avulla voit oppia ymmärtämään omia valintojasi paremmin ja valitsemaan omaa hyvinvointia tukevia tekoja itseäsi kunnioittavalla ja myötätuntoisella lähestymisotteella. Itselle tärkeisiin asioihin (arvoihin) pohjautuvat elämäntapamuutokset motivoivat pitkäaikaisesti.
googlebd15f2252794af2d.html